Wat we weten over Avatar 3, 4 en 5 (2024)

Avatar: The Way of Wateris eindelijk aangekomen, een volle 13 jaar na zijn voorganger.Maar met de film klaar om een hit te zijn, enAvatar3,,4, En5plannen die tien jaar geleden zijn aangekondigd, is het moeilijk om niet meteen vooruit te kijken naar wat de toekomst biedt voor de wereld van Pandora en het grotere Avatar-universum.

Regisseur James Cameron is op een uitgebreide persreis geweest voorAvatar2En veel van het gesprek heeft de theoretische drie Avatar -vervolgjes betrokken die blijkbaar onderweg zijn.Cameron is niet verlegen geweest over waar die films of AT en basisdetails, wat betekent dat we meer weten over wat het volgende decennium in petto heeft voor Avatar dan we zouden kunnen met een typische franchise.

Een ding dat fans kan verrassen, gebaseerd op hoe deze enorme franchises normaal werken, is hoe Cameron ze ging schrijven.Na het succes van de originele film, toen er voor het eerst plannen voor zoveel vervolg werden gemaakt, stelde Cameron een schrijverskamer samen die vergelijkbaar is met die van een seizoen van televisie.Rick Jaffa en Amanda Silver (Dawn of the Planet of the Apes), Josh Friedman (War of the Worlds), en Shane Salerno (Hawaii vijf-0) werkte samen met Cameron om het verhaal voor de franchise te ontwikkelen en verdeeld voor elk een script voor een film.Dit soort proactieve aanpak verschijnt ook in hoe Cameron de films ging filmen;Grote delen van de volgende drie films zijn al gefilmd met acteurs Sam Worthington, Stephen Lange, Zoe Saldaña en de nieuwe kindacteurs.

Maar nu al die opwindende details achter de schermen zijn onthuld, geeft het ons nog steeds niet het volledige beeld van wat we weten over de volgende drie Avatar-films. Dus hier is een uitsplitsingAvatar 3, 4, En5, samengevoegd uit de opmerkingen van Cameron en onze gesprekken met deAvatar: The Way of Waterbemanning.

[Ed. opmerking: Dit verhaal bevat spoilers voorAvatar: De weg van het wateren ook mogelijk voor toekomstige avatarfilms.]

What we know about Avatar 3, 4, and 5 (1) Afbeelding: Studio's uit de 20e eeuw

Wanneer wordt Avatar 3 vrijgegeven?

Avatar3staat nu gepland voor release op 29 december 2025. Oorspronkelijk was de opzet om elke twee jaar één Avatar-film uit te brengen bedoeld om de franchise de ruimte te geven om te ademen (hoewel dit keer geen 13 jaar), terwijl Disney de ruimte liet om nieuwe Star Wars uit te brengen. films. Sinds die plannen zijn gemaakt, is de theatrale toekomst van Star Wars echter een beetje duisterder geworden, maar Disney zou nog steeds niet al te veel moeite moeten hebben om iets te vervangen.Rogue SquadronAls het niet op tijd klaar is.

Wat is de titel van de volgende Avatar-film?

De veronderstelde titels van de Avatar -vervolg werden gelekt door deBBC-jaar 2018, gebaseerd op 'documentatie', en hoewel Cameron geen van de titels bevestigde, zei hij dat ze tot de in overweging genomen behoorden, inclusief de manier van water voor de tweede film.Met dat in gedachten, de gelekte titel voorAvatar 3isDe zaaddrager.Dit betekent niet noodzakelijk dat dit precies is wat deze film zal worden genoemd, maar gezien het feit dat Cameron en zijn co-schrijvers nu al een paar films hebben gewerkt, heeft hij waarschijnlijk een geweldig idee van wat hij leuk zou vinden om het te titelen.

Waar gaat het over?

Tot nu toe is dat de enige dingen die Cameron op de plaat heeft genoemd, datAvatar3zal gaan over de Sully -familie, met een focus op de kinderen.Misschien is de gemakkelijkste gok dat deze film de campagne van Jake tegen Quartich en de Skypeople zal voortzetten en Kiri nauwer zal volgen na haar superkrachtige derde act inDe manier van water.

De medewerkers van Cameron hebben Polygon verteld dat het nog meer actie onder water zou verwachten.Volgens kostuumontwerper Deborah L. Scott,beelden achter de schermen van Kate Winslet onderwater zwaaiend rond een grote witte capezijn eigenlijk afkomstigAvatar3, terwijl directeur fotografie Russell Carpenter ons vertelt dat “er meer onderwaterwerk werd gedaan voor de andere film.” Dus als je dachtAvatar: De weg van het waterwas nat, wacht totAvatar 3.

In verdere, enigszins verwarrende ontwikkelingen over de plot van de film,James Cameron vertelde Franse publicatie 20 minuten, dat de derde film het kwade vuur Na'vi zal bevatten. Cameron zegt dat dit komt omdat hij ‘de Na’vi vanuit een andere hoek wil laten zien’, wat vermoedelijk betekent dat hij een aantal van de slechteriken moet maken. Sindsdien producentJon Landau heeft dit ook aangekondigddie Oona Chaplin (Game of Thrones) is gecast als Varang, de leider van deze agressieve vuur-Na'vi die bekend zal staan ​​als de Ash People.

Hoe ver is Avatar 3?

Avatar3is volledig neergeschoten, althans volgens Cameron, producent Jon Landau en Carpenter.Deze film is back-to-back opgenomen met de tweede aflevering.

What we know about Avatar 3, 4, and 5 (2) Afbeelding: 20e -eeuwse studio's

Oké, dus wanneer komt Avatar 4 uit?

De laatste keer dat Disney zijn releasekalender heeft bijgewerkt,Avatar 4stond gepland voor 21 december 2029, waardoor de vierde film met drie jaar werd uitgesteld.

Heeft Avatar 4 een naam?

De gelekte titel voorAvatar4isAvatar: De Tulkun-rijder- hoewel dit opnieuw niet is bevestigd als de titel.Gezien het feit dat we iemand al een tulkun rijdt (soort van) inDe manier van water, het is een beetje onduidelijk waar deze titel naar kan verwijzen, dus we zullen waarschijnlijk moeten wachten op meer informatie over dat front.Maar we stellen ons voorDuinin het avatar-vers.

Hoe ver is het?

Dit is iets minder duidelijk dan bij de derde film, maar we weten wel dat het geschreven is, aldus Cameron, en dat de cast en crew een deel van de film hebben opgenomen, maar zeker niet de hele film. Landau vertelde Polygon dat er logistieke redenen waren voor de gedeeltelijke shoot. Een voor de hand liggende gok: het is mogelijk dat de jonge acteurs erbij betrokken zijnDe manier van waternodig om een deel van te schietenAvatar 4Vroeger, weet je, opgroeien.Specifieker,volgens Cameron, op pagina 35 van het script voorAvatar4, het verhaal zal vooruit gaan en de kinderen verouderen.

Wat betreft waar het verhaal naartoe gaat, heeft Cameron het script gezegdAvatar4was de eerste die de reactie van de studio uitlokte. Hij heeft geen aantekeningen gekregen, precies...

'Toen ik het script inleveren voor4," hij verteldeBotsingsvermogen'De studio-directeur, creatieve directeur over de films, schreef me een e-mail die zei:' Holy f --- '. En ik zei:' Wel, waar zijn de aantekeningen? 'En zij zei:' Dat zijn de aantekeningen.'Omdat het op een goede manier gek wordt.'

What we know about Avatar 3, 4, and 5 (3) Afbeelding: 20e -eeuwse studio's

Wanneer wordt Avatar 5 vrijgegeven?

Avatar5zullen op 19 december 2031 in de bioscoop komen. Maar Landau vertelt Polygon dat een vijfde film niet noodzakelijk een uitgemaakte zaak is - het lot van dat voorgestelde vervolg kan afhangen van hoeThe Way of Water doet het aan de kassa.Maar gezien hoe enorm succesvol die film is geweest, lijkt het nu vrij waarschijnlijk.

Heeft Avatar 5 een naam?

Avatar: The Ques for Eywais de geruchtentitel voor deze, maar net als bij de anderen hebben we niet veel solide bevestiging.

Waar gaat het over?

Vreemd genoeg weten we veel meer over deze dan overAvatar 4.Volgens de meest recente opmerkingen van Cameron, hij denktAvatar 5zal de actie op aarde brengen.In de woorden van de regisseur zal Neytiri zien dat niet alle mensen slecht zijn, maar het publiek zal ook zien dat niet alle na’vi goed zijn-wat zachtjes een Avatar-film van buitenaardse investeringen impliceert.Het klinkt geweldig.

Producent Jon Landau heeft hier nog een paar details aan toegevoegd in plaag in eeninterview met Variety, waarin wordt uitgelegd dat de film zou worden afgerond op een aarde die al te maken heeft met overbevolking en een uitputting van natuurlijke hulpbronnen.

Hoe ver is Avatar 5?

Op basis van wat we weten, is dit vervolg het minst ver meegaan en is het misschien nog niet helemaal geschreven.Met dat in gedachten lijkt er weinig tegen niets te zijn gefilmd, gebaseerd op de vage opmerkingen van Cameron.

Wat we weten over Avatar 3, 4 en 5 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Melvina Ondricka

Last Updated:

Views: 5681

Rating: 4.8 / 5 (68 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Melvina Ondricka

Birthday: 2000-12-23

Address: Suite 382 139 Shaniqua Locks, Paulaborough, UT 90498

Phone: +636383657021

Job: Dynamic Government Specialist

Hobby: Kite flying, Watching movies, Knitting, Model building, Reading, Wood carving, Paintball

Introduction: My name is Melvina Ondricka, I am a helpful, fancy, friendly, innocent, outstanding, courageous, thoughtful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.